New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla:matei
2.ID In-Game:26363
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):145
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
unul dintre hobby-urile mele preferate este pescuitul. Găsesc pescuitul extrem de relaxant și revigorant, oferindu-mi momente de liniște și conectare cu natura. Fie că este vorba de o dimineață liniștită pe malul unui lac sau de o aventură mai extinsă pe un râu, pescuitul îmi permite să îmi reîncarc bateriile și să îmi limpezesc mintea.
Sunt o persoană perseverentă și atentă la detalii, trăsături care îmi sunt de mare ajutor atât în viața profesională, cât și în timpul liber. Abordez fiecare zi cu responsabilitate și determinare, încercând mereu să dau tot ce e mai bun din mine, indiferent de sarcina pe care o am de îndeplinit.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:dreptatea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):matei
2.Prenumele (Personaj):ioan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):26363
4.Vechimea în Oraș (Personaj):145 luni
5.Scolarizare (Personaj):am fost la facultatea de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj)escar,pescar avansat,fermier si miner
7.Job Curent (Personaj):taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
nt o persoană dreaptă, ghidată de principii solide și de un puternic simț al corectitudinii. Apreciez onestitatea și integritatea în toate aspectele vieții mele și încerc întotdeauna să tratez pe cei din jur cu respect și echitate. Persoanele din jurul meu știu că pot avea încredere în mine și că mă pot baza pe sprijinul meu necondiționat.
Îmi place să îmi petrec timpul în aer liber și să apreciez frumusețea naturală a mediului înconjurător. Sunt sociabil și îmi place să interacționez cu diverse persoane, bucurându-mă de conversații interesante și de oportunități de a învăța lucruri noi de la ceilalți.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieentru organizare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt foarte tehnic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției:suntrganizat,nu fac diferente inre cetaeni,sunt tactic,ascult parerile altora si iubesc politia romana
2.ID In-Game:26363
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):145
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
unul dintre hobby-urile mele preferate este pescuitul. Găsesc pescuitul extrem de relaxant și revigorant, oferindu-mi momente de liniște și conectare cu natura. Fie că este vorba de o dimineață liniștită pe malul unui lac sau de o aventură mai extinsă pe un râu, pescuitul îmi permite să îmi reîncarc bateriile și să îmi limpezesc mintea.
Sunt o persoană perseverentă și atentă la detalii, trăsături care îmi sunt de mare ajutor atât în viața profesională, cât și în timpul liber. Abordez fiecare zi cu responsabilitate și determinare, încercând mereu să dau tot ce e mai bun din mine, indiferent de sarcina pe care o am de îndeplinit.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:dreptatea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):matei
2.Prenumele (Personaj):ioan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):26363
4.Vechimea în Oraș (Personaj):145 luni
5.Scolarizare (Personaj):am fost la facultatea de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj)escar,pescar avansat,fermier si miner
7.Job Curent (Personaj):taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
nt o persoană dreaptă, ghidată de principii solide și de un puternic simț al corectitudinii. Apreciez onestitatea și integritatea în toate aspectele vieții mele și încerc întotdeauna să tratez pe cei din jur cu respect și echitate. Persoanele din jurul meu știu că pot avea încredere în mine și că mă pot baza pe sprijinul meu necondiționat.
Îmi place să îmi petrec timpul în aer liber și să apreciez frumusețea naturală a mediului înconjurător. Sunt sociabil și îmi place să interacționez cu diverse persoane, bucurându-mă de conversații interesante și de oportunități de a învăța lucruri noi de la ceilalți.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieentru organizare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt foarte tehnic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției:suntrganizat,nu fac diferente inre cetaeni,sunt tactic,ascult parerile altora si iubesc politia romana
Ultima editare: