Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:8857
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):

Mă numesc Andrei și am 15 ani. Sunt un adolescent energic și curios, mereu în căutarea de noi experiențe și cunoștințe. Îmi place să petrec timp cu prietenii mei, să descopăr locuri noi și să explorez diverse hobby-uri. Sunt pasionat de tehnologie și îmi petrec mult timp învățând despre programare și gadget-uri moderne. Îmi place să citesc, în special cărți de science fiction și fantasy, care îmi stimulează imaginația și mă inspiră să visez la lumi fantastice. Sunt și un mare fan al sportului, în special al basketball pe care îl practic cu plăcere în timpul liber. Îmi doresc să devin inginer sau programator și muncesc din greu pentru a-mi atinge acest obiectiv. Sunt ambițios și perseverent, mereu gata să înfrunt noi provocări și să îmi depășesc limitele.

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):
9.Experiența în Roleplay:
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Blanco
2.Prenumele (Personaj):Moretti
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8857
4.Vechimea în Oraș (Personaj):100 luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase + facultate de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi, miner, sofer de autobuz, postas
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat in varsta de 21 de ani nascut in orasul paleto cand aveam 10 ani parinti mei au fost omorati de catre mafioti in razia de pe cayo si de atunci am inceput sa ma antrenez si sa le indeplinesc zisul parintilor mei de a opti fiecare mafiot din oras
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:

Sunt potrivit pentru poliție datorită devotamentului, experienței în aplicarea legii, abilităților strategice și de negociere, precum și a dorinței de a menține ordinea și siguranța.

10.Diferențiere față de Alți Candidați:Mă diferențiez de alți candidați prin experiența vastă în aplicarea legii, abilități excelente de negociere, calm în situații de criză și angajamentul profund față de siguranța comunității.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Integritate,Calm în situații de criză,Abilități de negociere,Devotament și disciplină,Abilități strategice

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus