Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Vlad
2.ID In-Game:618
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50067
5.Orele Jucate pe Server:18
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):mă numesc Vlad sunt pasionat de baschet și de sportul de contact
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:deoarece vreau să alătur acestei echipe să ajut cu tot ce este nevoie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Vlad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):618
4.Vechimea în Oraș (Personaj):10 ani
5.Scolarizare (Personaj):facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):avocat,inginer constructor
7.Job Curent (Personaj):inginer constructor
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):mă numesc Vlad provin dintr-o familie modestă tatăl meu a fost polițist și am luat exemplu lui și am deschis să mă alătur și eu în această facțiune
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt o persoană foarte calmă cu bunul simț în orice fel de situație
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu mă cosider mai diferit ca ceilalți
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt o persoană calmă,cu bunul simț,știu să mă descurc în orice situație cat ar fii de dificilă și să o scot la capăt

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus