Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Ianis (Ianis/Cristi)
2.ID In-Game: Nu imi amintesc (pot sa scriu cand ajung acasa daca pot edita aceasta aplicatie)
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 3 (am mai jucat pe haos in 2022 si 2023 si voi mai face pana la final de saptamana cel putin 20 ore)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Eu sunt Cristi, am 16 ani si imi place sa ma joc jocuri de tip roleplay. Dupa liceu chiar vreau sa urmez Academia De Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti pentru a deveni un politist in OOC. Ma pasioneaza Chimia si Romana si legislatia romaniei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa capat experienta pentru a ma pregati pentru viata reala si pentru a ma putea distra alaturi de noi colegi si prieteni care joaca deja pe server.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Joc fivem de aproximativ 5-6 ani
9.Experiența în Roleplay: Tot in jur de 6 ani.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da, sunt constient de acest lucru si sunt de acord.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Beleaua
2.Prenumele (Personaj): Ianis
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): (il voi scrie cand ajung acasa)
4.Vechimea în Oraș (Personaj): ~3 luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceul teoretic si Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti terminata cu brio.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Somer, gunoier, uber eatz
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Eu sunt Ianis, cunoscut si sub numele Cristi, de mic am fost pasionat de legislatia romaniei si modul in care politia isi face treaba. Tata a fost un politist, si ma lua cu el la munca din cand in cand. De atunci am prins aceasta pasiune pentru a deveni si eu politist la fel ca si el pentru a continua ceea ce el nu a putut sa incheie. Sa curete orasul de infractori.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt agil, rapid, calm, intelegator,
Calm in situatii de panica
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt intelegator, ascult de gradele superioare, nu sunt rasist, ascult pe oricine, nu accept mita sub orice forma.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: tragaci bun, conducator bun, rapid, agil, calm in situatii stresante, munca in echipa.

Member
Respins! Am rugamintea sa faci minimum 15 de ore si apoi sa revii cu o aplicatie. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus