Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Tanase gabriel
2.ID In-Game:2187
3.Vârsta (Minim 15 ani):14:(
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51800
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
ma numesc gabriel am 14 ani imi place fotbalul sunt interesat de jocuri video vreau sa devin politist in server si se poate ca si in viitor
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea pentru a participa in departamentul de politie este ca face un oras si ca sa ma motivez si in viitor ca sa stiu mai multe lucruri
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): perioada de timp 2 ani
9.Experiența în Roleplay: experienta mea in roleplay este una buna stiu sa rulez sa fac roleplay nu am fost sactionat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):

confirm ca
nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare

1.Numele (Personaj):Gzz
2.Prenumele (Personaj):Bubaaa
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):559NG
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): da
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas,gunoier,sofer de autobus
7.Job Curent (Personaj): nu am job curent
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):am 18 ani sunt expert in tot am masina am terminat facultatea am carnet de conducere si duc viata bine imi place sa conduc
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: motivu meu care cred ca sunt potrivit in politie este ca am fost foarte mult in oras si am vazut semnele de circulatie si stiu ce am de facut
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu am nicio diferenta dar pot fi mai bun in unele cazuri
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

aim bun condus experimental comportament civilizat roleplay aceptabil si respectearea legii

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Cerere respinsa! Nu ai varsta necesara + aplicatie slaba. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus