Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1 NUME MICU 2 PRENUME DRAGOS 3 VARSTA 16 DE ANI 4 ID 328 5 ORE JUCATE PE SERVAR 40 ORE 6 DRESCRIERE PRSONAL Ascultator, cuminte , intelegator,dedicat, vreau sa fiu politist de orece vreau sa ajut lumea de infractori ma Dedic in cea ce fac respect colegi pe seful 7 Motevatie sa ajut departamentul de politie si sa cres in grad
8 Experienta in faifev perioada de timp ,, 1000+ 9 Exerienta in roleplay buna 10 Constientizare reguli si ordine confima ca inteleg nerspectarea regulilor si al ordinerlor superioare potr duce la sanctiuni sau eliminare ,., da Informatii ic
1 Numele personajuli micu
2 Prenumele presonajului dragos SUNT acelasi nume ca in veata reala 3 CNP personaj 480
4 UN OM 5 PERSONAJ 12 CLASE TERMINATR 6 JOBUL ANTERIOL POSTAS 7 JOB curent civilln 8 buna numele meu este dragos siam varsta de 20 de ani si decand sunt mic imi doream sa fiu politiust sa ajut lumea se e scop de infractori care nu ea lege in serios eram mic si ma uitam lil cu politie si era misto ca vedeam cum politisti sunt bunui si nescapa de infractori 8 Motivul meu este sa scap lumea de infractori se ajut daca au omenui nevoie de mine 9 Deferente de alti andidati nu sunt 11 ca politist de rutiera

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus