Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: David
2.ID In-Game:9839
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50711
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 33
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt David, am 16 ani, in timpul liber imi place sa ies pe afr si sa ma joc fivem. Joc fotbal de la 9 ani! Vreau sa intru in politie sa ajut , sa creez rp de calitate , am mai fost in trecut in aproape toate factiunile. Am inceput sa joc si basket si am castigat 1 trofeu pentru echipa.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ajut si sa pun in aplicare toate regulile conform legii!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5 luni
9.Experiența în Roleplay: 8/10

10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Guve
2.Prenumele (Personaj): Vlad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 9839
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5luni
5.Scolarizare (Personaj): liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj): Am lucrat la gunoier dupa ce am terminat liceul, dupa m-am facut ciupercar iar acum sunt somer
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Guve, vin din orasul Los Santos. Sunt o fire foarte calma, serioasa, prietenoasa, si imi place sa imi fac treaba asa cum trebuie. Dupa ce am terminat liceul, am lucrat ca gunoier in oras, faceam destui bani dar nu era de ajuns sa ma intretin singur motiv pentru care am demisionat si am cautat alt job. Am fost la mai multe agentii security service , dar pentru asta imi trebuia si facultate in acest domeniu asa ca, m am facut ciupercar . Am castigat destui de multi bani , dar nu m am regasit in acest job si de asta vreau sa intru in politie , timp in care sa ma inscriu si la facultate ca sa pot avansa in grad si le voi face pe amandoua in acelasi timp.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt capabil sa retin informatii foarte repede, sunt responsabil, autoritar si destind atmosfera
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma pot compara cu altii concurenti deoarece consider ca sunt mai bun ca alti concurenti.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliți
iei Romane?: Dedicat, inteligent, glumet , curajos , rabdator.

Member
Acceptat. Te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele. Luni - Sambata, orele 16 - 20

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus