New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gean
2.ID In-Game: se da wipe
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 ani in cateva luni o sa fac 15 dar sunt matur
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server: 1200 ore + sv vechi
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Gean sunt un baiat linistit care dau dovada de maturitate in rest imi place sa ma joc diverse jocuri cum ar fi fivem fifa cs si multe altele. In timpul liber mai ies si cu prietenii mei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc sa fiu politist ca familia mea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:9-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Stefan
2.Prenumele (Personaj): Gean
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): -
4.Vechimea în Oraș (Personaj): un an
5.Scolarizare (Personaj): 12+ 2 facultati una fiind de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Gean Stefan am venit in orasul Haos deoarece am avut o familie bogata, mama mea murind de cand eram mic asa ca am crescut doar cu tatal meu. Acesta din pacate a murit intr-un accident aviatic si mi-a fost lasata averea lui si doresc sa intru in politistie pt a afla mai multe si de a fi de partea legii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pt sunt un om corect si vreau sa fiu de partea dreptatii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: maturitatea si sunt calm
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: harnic, de incredere, creativ, descurcaret, calmitatea
1.Numele sau Porecla:Gean
2.ID In-Game: se da wipe
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 ani in cateva luni o sa fac 15 dar sunt matur
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server: 1200 ore + sv vechi
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Gean sunt un baiat linistit care dau dovada de maturitate in rest imi place sa ma joc diverse jocuri cum ar fi fivem fifa cs si multe altele. In timpul liber mai ies si cu prietenii mei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc sa fiu politist ca familia mea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:9-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Stefan
2.Prenumele (Personaj): Gean
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): -
4.Vechimea în Oraș (Personaj): un an
5.Scolarizare (Personaj): 12+ 2 facultati una fiind de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Gean Stefan am venit in orasul Haos deoarece am avut o familie bogata, mama mea murind de cand eram mic asa ca am crescut doar cu tatal meu. Acesta din pacate a murit intr-un accident aviatic si mi-a fost lasata averea lui si doresc sa intru in politistie pt a afla mai multe si de a fi de partea legii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pt sunt un om corect si vreau sa fiu de partea dreptatii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: maturitatea si sunt calm
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: harnic, de incredere, creativ, descurcaret, calmitatea