Member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alex Boss
2.ID In-Game:14466
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50709
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un tip de om social ,care ii place conceptul de politie ,vorbaret pasionat de sporturi precum fotbalul si kick-boxul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițiee mic imi doresc sa dau la politie ,imi place legea ,vreau sa devin politist deoarece unii politisti cu care am avut de aface nu sunt destul de capabili ,vreau sa ajut sv sa aibe o echipa de politie capabila si corecta fara abuzuri sau discriminari
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp) luna
9.Experiența în Roleplay luna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Boss
2.Prenumele (Personaj):Big
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):14466
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 luni(ore)
5.Scolarizare (Personaj):Studii superioare , Am dat la drept si am invatat Codul Penal
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier, Sofer pe Autobuz, Poștaș ,Ciupercar
7.Job Curent (Personaj):Ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Un timp sigur pe el ,serios care vr sa ajute pe toata lumea si sa ajunga cineva in acest oras, nu ii plac cei aroganti si se impune indiferent de risc
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am citit codul penal si vr sa il aplic pe cei ce nu respecta regulile.Cred ca asi fi un politist bun datorita setiozitatii mele ,sunt corect si nu favirizez pe nimeni ,legea este pentru toti
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Bag in seama pe toata lumea si ajut cu ce pot nu fac abuz de putere sau altele
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Corect, Social ,Intelegator ,Ambitios ,Serios
1.Numele sau Porecla:Alex Boss
2.ID In-Game:14466
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50709
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un tip de om social ,care ii place conceptul de politie ,vorbaret pasionat de sporturi precum fotbalul si kick-boxul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițiee mic imi doresc sa dau la politie ,imi place legea ,vreau sa devin politist deoarece unii politisti cu care am avut de aface nu sunt destul de capabili ,vreau sa ajut sv sa aibe o echipa de politie capabila si corecta fara abuzuri sau discriminari
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp) luna
9.Experiența în Roleplay luna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Boss
2.Prenumele (Personaj):Big
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):14466
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 luni(ore)
5.Scolarizare (Personaj):Studii superioare , Am dat la drept si am invatat Codul Penal
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier, Sofer pe Autobuz, Poștaș ,Ciupercar
7.Job Curent (Personaj):Ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Un timp sigur pe el ,serios care vr sa ajute pe toata lumea si sa ajunga cineva in acest oras, nu ii plac cei aroganti si se impune indiferent de risc
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am citit codul penal si vr sa il aplic pe cei ce nu respecta regulile.Cred ca asi fi un politist bun datorita setiozitatii mele ,sunt corect si nu favirizez pe nimeni ,legea este pentru toti
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Bag in seama pe toata lumea si ajut cu ce pot nu fac abuz de putere sau altele
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Corect, Social ,Intelegator ,Ambitios ,Serios