Secțiune navigare

Aplicare pentru a intra in echipa Staff

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Fabyo
Id-ul tau: 12991
Varsta ( Minim 15 Ani ): 18
Ore: (Minim 100) Am 48 dar o sa explic de ce am ales sa fac de acum
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Pentru ca vreau sa ajut pe toata lumea, sa creez ajutand oamnei sa faca Roleplay cat mai bun si sa nu fie toxic, sa ofer sfaturi pe cei noi legat de joc, job-uri, sunt o persoana calma care intelege situatia, gandesc rational atunci cand sunt intr-o situatie tensionata, am nervii de fier si pot duce o conversatie pana la final chiar daca sunt incercat sa ma enervez.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Ajutand jucatorii, ajutand si echipa staff, prin corectitudinea pe care o am fata de mine si de jucatori respectand regulamentul, ajugand la timp la apeluri avand un comportament civilizat si diplomat
O mica descriere despre tine: Ma numesc Fabyo am 18 anii, sunt o persoana calma, intelegatoare, care este corect in toate situatiile si imi asum atunci cand e sa gresesc undeva, sunt o persoana bine dispusa care ii place sa socializeze cu alte persoane facand schimb de intamplari etc, atunci cand timpul ne permite. Stiu ca am nevoie de 100 de ore dar am decis sa fac la 48 pentru ca ma consider o persoana matura si pot anticipa asa cum trebuie cand este o disputa intre doua persoane si sa calmez situatia, si bine inteles sa ofer sanctiuniile corecte in functie de ceea ce s-a intamplat. Daca este sa ma acceptati va promit ca o sa ma descur asa cum trebuie si nu o sa dezamagesc!
Va multumesc cu mult drag Fabyo!

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Acceptat. te rog contacteaza un head of staff + pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus