Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Aleodor
2.ID In-Game:41615
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):45
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)De mic imi placea sa fiu politist,am 1.78,15 ani,69 kg,vreau sa fac dreptate mereu,sunt corect si imi place disciplina.Sunt pasionat de jocuri pe calculator,jocul meu preferat este FiveM.Imi place sa ma uit seara pe Netflix si sa ma joc pe calculator.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt motivat sa fiu politist si sa imi fac datoria ca politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:50 ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC: DA

1.Numele (Personaj):Lupu
2.Prenumele (Personaj):Aleodor
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):nu stiu
4.Vechimea în Oraș (Personaj):45 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala 5
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Lupu Aleodor,am 15 ani,sunt Inalt,Negru,Sportiv,alerg foarte repede dupa rau facatori,sunt foarte istet si rapid.Imi place sa conduc masini de toate tipurile,sunt respectuos si am fost un mecanic execelent de bun reparand toate masinile care aveau nevoie de mine.De mic niste hoti m-au hartuit pe strada iar de atunci vreau sa devin politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Iau cele mai buni decizii in cel mai scurt timp posibil,si conduc foarte bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem egali dar parerea mea este ca eu sunt mai bun la tras cu arma si la condus.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Conduc bine,trag cu arma bine,iau decizii bune,stiu cum sa vorbesc cu oamenii,sunt pregatit mereu si sigur pe mine insusi.

Ultima editare:
𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicație acceptată, contactează-mă pe discord. Îmi dai tag pe server-ul main de la haos și mă contactezi în privat pentru a-ți face legătura cu un tester. Pentru test e necesar să știi bine regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus