Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: MIHAI
2.ID In-Game:10675
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50602
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 180.1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc MIHAI,sunt un baiat din MOLDOVA in varsta de 15 ani,imi place sportul practic de performanta,am o pasiune pentru masini,sunt o fire calma,prietenoasa cu toata lumea,imi place sa comunic si tin la caterinca,sunt serios ori de cate ori e cazul.,si respect pe toata lume care ma respecta si pe mine la randul lor.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place absolut tot ce tine de Departementul Politiei.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 ani.
9.Experiența în Roleplay:Am o experienta buna in Rp-uri.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da,am luat la cunostinta toate cele 13 articole.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): mihai
2.Prenumele (Personaj): suruc
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10675
4.Vechimea în Oraș (Personaj):un an
5.Scolarizare (Personaj): Liceul cu program sportiv,Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,sofer de autobuz si mecanic,smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Va salut.Ma numesc mihai suruc,am 20 de ani,sunt venit in oras pentru a-mi depune cv-ul in incinta sectiei de politie,am lucrat o perioada ca mecanic insa nu ma atragea asa de tare cum ma atrage Departamentul politiei,si in urma absolvirii academiei am venit in acest oras pentru a putea sustine examenul final pentru obtinerea gradului de cadet.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Cunosc toate cele 13 articole si sunt serios.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu stiu cum sunt si restul candidatiilor,dar eu sunt foarte bine pregatit pentru orice mi se cere in acest departament!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Serios,Silitor,Atent,Motivat si experimentat in domeniu.

Member
Aplicație acceptată! Contactează un tester pentru a susține testele de intrare în Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus