Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Cadariu Razvan
2.ID In-Game: 47505
3.Vârsta: 16 jumatate (inca am vocea mai subtire idk why)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):

50801​

5.Orele Jucate pe Server: 74,2
6.Descriere Personală: mic de statura, intelegator, academic, amuzant
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sunt cazuri in care sun si nu raspunde nimeni, sau sunt toti agentii ocupati, vreau sa fac o schimbare si sa pot ajuta lumea.
8.Experiență în FiveM: ma joc de la inceputul gta ului
9.Experiența în Roleplay: am jucat pe multe servere si stiu cum decurge treaba, am citit foarte multe regulamente pe parcursul experientei
0.Conștientizare Reguli și Ordine: sunt constient.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popescu
2.Prenumele (Personaj):Bobalau
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): imi pare rau, dar nu stiu
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 de luni
5.Scolarizare (Personaj):

Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu
6.Joburi Anterioare (Personaj): toate joburile sub 25 de ore (inafara de ciupercar)
7.Job Curent (Personaj): Tasty Eats
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): par roz, inalt, impunator, obraji grasi (asa avea mama) negociator, am multe cunostinte in oras, nu produc accidente, conduc prudent, am folosit cateva arme pentru scopuri de antrenament, am pumni bombe sa mor eu, sunt agil si determinat. Am bocancul cat tancul si imi plac chipsurile.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am o experienta foarte dezvoltata in domeniul batailor si a armelor, sunt prudent si am rabdare si sunt pregatit sa fac o schimbare in oras!
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu pot sa stiu, deoarece nu ii cunosc, deci as discrimina daca as diferentia

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @ariana copilu lu sake. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus