Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Nu
Numele sau porecla: gonzalez
ID in-game: 67189
Vârsta (minim 15): 14, dar sunt foarte serios
Primele 5 cifre din CNP (IRL): 50905
Orele jucate pe server (minim 70): 440
Descriere personală (minim 50 cuvinte): salut, ma numesc gonzalez am 14 ani imi place sa ma joc fivem sa joc fotbal si sa ies cu prietenii
De ce vrei sa intri in aceasta factiune?: pentru ca mi a placut de mic politia
Din ce factiuni ai mai facut parte?: diicot x2, pd x2, smurd taxi, sinaloa, bloods cali cartel, the lost mc
Ai citit regulamentul Poliției Române?: PR MAFIA
De cât timp joci FiveM?: aproape 1 an
Esti constient ca daca nu joci destul de des vei fi dat afara cu 14 zile transfer?: da
Esti constient ca daca nu respecti regulile si ordinele impuse de superiori vei fi dat afara sau sanctionat?: 10.4
--- Informatii IC ---

Numele: stefanica
Prenumele: davidut
Vârsta: 18
Codul Numeric Personal: 67189
Vechimea in oras: aproape 450 de luni
Scolarizare: liceul militar, sunt la academia de ploitie
Ocupatii anterioare: livrator la glovo+ circar
Ocupatie curentă: somer
Descriere personală (minim 50 cuvinte):buna ziua, ma numesc stefanica,dar prietenii imi spun gonzalez,am o varsta de 18 ani implininti in data de 21 ianuarie, sunt o fire buna imi place sa fac glume cateodata, imi plac plimbarile pe malul marii si politia in general
De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?: pentru ca va pot ajuta cu prinderea infarctorilor
Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?: eu cred ca suntem toti egali
Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?: sunt ascultator,inteligent, stiu sa trag cu arma foarte bine,serios si conduc foarte bine (edited)

Member
Te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele. Luni - Sambata, orele 16-20.
Deoarece ai vasta de 14 ani va trebuie sa vorbesc face 2 face cu tine, pt a lua o decizie

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus