New member
- Subiect Autor
1.Nu
Numele sau porecla: gonzalez
ID in-game: 67189
Vârsta (minim 15): 14, dar sunt foarte serios
Primele 5 cifre din CNP (IRL): 50905
Orele jucate pe server (minim 70): 440
Descriere personală (minim 50 cuvinte): salut, ma numesc gonzalez am 14 ani imi place sa ma joc fivem sa joc fotbal si sa ies cu prietenii
De ce vrei sa intri in aceasta factiune?: pentru ca mi a placut de mic politia
Din ce factiuni ai mai facut parte?: diicot x2, pd x2, smurd taxi, sinaloa, bloods cali cartel, the lost mc
Ai citit regulamentul Poliției Române?: PR MAFIA
De cât timp joci FiveM?: aproape 1 an
Esti constient ca daca nu joci destul de des vei fi dat afara cu 14 zile transfer?: da
Esti constient ca daca nu respecti regulile si ordinele impuse de superiori vei fi dat afara sau sanctionat?: 10.4
--- Informatii IC ---
Numele: stefanica
Prenumele: davidut
Vârsta: 18
Codul Numeric Personal: 67189
Vechimea in oras: aproape 450 de luni
Scolarizare: liceul militar, sunt la academia de ploitie
Ocupatii anterioare: livrator la glovo+ circar
Ocupatie curentă: somer
Descriere personală (minim 50 cuvinte):buna ziua, ma numesc stefanica,dar prietenii imi spun gonzalez,am o varsta de 18 ani implininti in data de 21 ianuarie, sunt o fire buna imi place sa fac glume cateodata, imi plac plimbarile pe malul marii si politia in general
De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?: pentru ca va pot ajuta cu prinderea infarctorilor
Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?: eu cred ca suntem toti egali
Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?: sunt ascultator,inteligent, stiu sa trag cu arma foarte bine,serios si conduc foarte bine (edited)
Numele sau porecla: gonzalez
ID in-game: 67189
Vârsta (minim 15): 14, dar sunt foarte serios
Primele 5 cifre din CNP (IRL): 50905
Orele jucate pe server (minim 70): 440
Descriere personală (minim 50 cuvinte): salut, ma numesc gonzalez am 14 ani imi place sa ma joc fivem sa joc fotbal si sa ies cu prietenii
De ce vrei sa intri in aceasta factiune?: pentru ca mi a placut de mic politia
Din ce factiuni ai mai facut parte?: diicot x2, pd x2, smurd taxi, sinaloa, bloods cali cartel, the lost mc
Ai citit regulamentul Poliției Române?: PR MAFIA
De cât timp joci FiveM?: aproape 1 an
Esti constient ca daca nu joci destul de des vei fi dat afara cu 14 zile transfer?: da
Esti constient ca daca nu respecti regulile si ordinele impuse de superiori vei fi dat afara sau sanctionat?: 10.4
--- Informatii IC ---
Numele: stefanica
Prenumele: davidut
Vârsta: 18
Codul Numeric Personal: 67189
Vechimea in oras: aproape 450 de luni
Scolarizare: liceul militar, sunt la academia de ploitie
Ocupatii anterioare: livrator la glovo+ circar
Ocupatie curentă: somer
Descriere personală (minim 50 cuvinte):buna ziua, ma numesc stefanica,dar prietenii imi spun gonzalez,am o varsta de 18 ani implininti in data de 21 ianuarie, sunt o fire buna imi place sa fac glume cateodata, imi plac plimbarile pe malul marii si politia in general
De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?: pentru ca va pot ajuta cu prinderea infarctorilor
Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?: eu cred ca suntem toti egali
Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?: sunt ascultator,inteligent, stiu sa trag cu arma foarte bine,serios si conduc foarte bine (edited)