New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: George
2.ID In-Game:24965
3.Vârsta (Minim 15 ani):22
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50302
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):am
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc george am 22 de ani si am o pasiune fata de sport si jucat pe pc, sunt un om calm, de gasca , ma integrez repede , respecta si vei fi respectat
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place rp-ul de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5-6 ani
9.Experiența în Roleplay:am ft multa
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): sunt constient
Informații IC:
1.Numele (Personaj):George
2.Prenumele (Personaj): Cutiar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 24965
4.Vechimea în Oraș (Personaj):cateva luni
5.Scolarizare (Personaj):facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somerMa numesc
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): George am 22 de ani , vreau sa imi incep cariera in departamentul politia romana, am facut tot ce am avut in putinta pentru a finaliza academia de politie , in viata mereu a trebuit sa trag tare pentru ceea ce am si cu multa munca si timp am reusit
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:m-am nascut sa fiu politist
10.Diferențiere față de Alți Candidați: seriozitate si ma dedic 100%
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: : momentan nu stiu sa va zic ca nu ii cunosc dar daca o sa reusesc sa fac parte din echipa , vom afla pe parcurs
1.Numele sau Porecla: George
2.ID In-Game:24965
3.Vârsta (Minim 15 ani):22
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50302
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):am
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc george am 22 de ani si am o pasiune fata de sport si jucat pe pc, sunt un om calm, de gasca , ma integrez repede , respecta si vei fi respectat
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place rp-ul de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5-6 ani
9.Experiența în Roleplay:am ft multa
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): sunt constient
Informații IC:
1.Numele (Personaj):George
2.Prenumele (Personaj): Cutiar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 24965
4.Vechimea în Oraș (Personaj):cateva luni
5.Scolarizare (Personaj):facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somerMa numesc
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): George am 22 de ani , vreau sa imi incep cariera in departamentul politia romana, am facut tot ce am avut in putinta pentru a finaliza academia de politie , in viata mereu a trebuit sa trag tare pentru ceea ce am si cu multa munca si timp am reusit
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:m-am nascut sa fiu politist
10.Diferențiere față de Alți Candidați: seriozitate si ma dedic 100%
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: : momentan nu stiu sa va zic ca nu ii cunosc dar daca o sa reusesc sa fac parte din echipa , vom afla pe parcurs