Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrew
2.ID In-Game: 1917
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50810
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 310/315 ceva de genul
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc Andrei. Sunt pasionat de locomotivele romanesti. Practic inot de performanta. Pot spune ca sunt o persoana amabila, sincera dar timida.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am mai fost acum mult timp.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an jumate.
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt de acord.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Pateu
2.Prenumele (Personaj): Ion
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1917
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5 ani
5.Scolarizare (Personaj): Liceul teoretic Benjamin Franklin (bucuresti)
6.Joburi Anterioare (Personaj): Director Adjunct-SMURD; Agent Sef Principal- M.A.I.
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): ma numesc Ion. Locuiesc in Noul-Paleto alaturi de sotia mea. Am 21 de ani si tocmai ce mi am pierdut slujba in I.S.U. . Am decis sa revin in acest departament deoarece imi place sa ajut cetatenii Haosului.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am avut rezultate foarte bune la probele fizice de intrare in M.A.I. si I.S.U.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Singura diferentiere ar fii ca am mai fost si am experienta.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt matur, gandesc rapid, sunt responsabil, am o intuitie buna si sunt sincer.

Member
Avem plăcerea să-ți comunicăm că cererea ta pentru a te alătura Departamentului de Poliție a fost acceptată!

Te rugăm să te prezint la sediul nostru pentru a susține testele de intrare.
Așteptăm cu nerăbdare să lucram împreună și să facem o diferență pozitivă în orașul nostru.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi. Felicitări încă o dată și bine ai venit în echipă!

Cu respect,

Departamentului de Poliție Haos RO.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus