Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Lorent Robert
2.ID In-Game:2044
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):95
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc lorent robert,sunt un baiat muncitor,silitor,etc,imi plac joruile pe pc ,de aceea am dorit sa ma angajez la Polita Romana ,sunt o persoana calma , imi plac politisti de aceea doresc sa ma si agajez
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fi-e mai putin haos in acest oras minunat
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Corleone
2.Prenumele (Personaj): Robert
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2044
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 95 luni
5.Scolarizare (Personaj): Facultate de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd,mecanic
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua,ma numesc Corleone Robert,sunt o persoana cu simtul umorului,bun simt etc,sunt o persoana care ajuta oameni comunica cu ei ,de aceea imi place sa si ajut oamenii cu ce pot ,o persoana calma descurcareata si silitoare
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul este ca imi place sa ajut oamenii ,si sa scap orasul de oameni periculosi si sa ajut oameni ,care sunt amenintati de alte persoane
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Diferenta pe care o cred eu este ca ,am destul bun simt,sunt respectuos si binevoit fata de alte persoane
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

1. Disciplinat - Cpacitate de a tine minte
2. Empatic -Obisnuit sa comunic cu toata lumea
3. Rezistent la stres - Ramna calm in orice situatie
4.Amabil-ajut lumea nevoiasa
5. Responsabil - Imi asum responsabilitatea pentru ce fac gresit

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus