- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Antonio
2.ID In-Game:10952
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Bună seara ma numesc Antonio am 14 ani sunt pasionat de fotbal,crossing,tenis de picior,box mai imi place sa ma plimb cu scuterul pe afara cu prietenii si sa ma joc fivem mai ales pe Haos Romania Roleplay.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Îmi place să fac roleplay de politist si unchiul meu este si el in politie si ma atrage foarte mult aceasta meserie.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an ( 1500 de ore jucate)
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Corduneanu
2.Prenumele (Personaj):Antonio
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5960512010952
4.Vechimea în Oraș (Personaj):7 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceul Petru Maior
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist
7.Job Curent (Personaj):șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Bună seara mă numesc Antonio Corduneanu am vârsta de 26 de ani m am născut in vespucci si studiile le am făcut in palleto mai pe scurt m am mutat cu mama mea ăi cu tatăl meu pentru a îmi fi mai ușor cu școala și in prezent locuiesc in cartierul nou palleto
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Acest post mi se potrivește deoarece sunt acreditat atât cu o diplomă cât și cu cunoștințele mintale pe care le am dobândit de al lungul timpului.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: experiența mea desăvărșită pe care am acumulat-o de al lungul timpului pe mai multe orașe renumite mă recomanda ca și un academician de poliție foarte bun.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calitățile pe care le am acumulat sunt:
Tras
condus
Respectul față de gradele mai mari cât și mai mici
coordonare
Activitate
1.Numele sau Porecla:Antonio
2.ID In-Game:10952
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Bună seara ma numesc Antonio am 14 ani sunt pasionat de fotbal,crossing,tenis de picior,box mai imi place sa ma plimb cu scuterul pe afara cu prietenii si sa ma joc fivem mai ales pe Haos Romania Roleplay.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Îmi place să fac roleplay de politist si unchiul meu este si el in politie si ma atrage foarte mult aceasta meserie.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an ( 1500 de ore jucate)
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Corduneanu
2.Prenumele (Personaj):Antonio
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5960512010952
4.Vechimea în Oraș (Personaj):7 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceul Petru Maior
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist
7.Job Curent (Personaj):șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Bună seara mă numesc Antonio Corduneanu am vârsta de 26 de ani m am născut in vespucci si studiile le am făcut in palleto mai pe scurt m am mutat cu mama mea ăi cu tatăl meu pentru a îmi fi mai ușor cu școala și in prezent locuiesc in cartierul nou palleto
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Acest post mi se potrivește deoarece sunt acreditat atât cu o diplomă cât și cu cunoștințele mintale pe care le am dobândit de al lungul timpului.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: experiența mea desăvărșită pe care am acumulat-o de al lungul timpului pe mai multe orașe renumite mă recomanda ca și un academician de poliție foarte bun.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calitățile pe care le am acumulat sunt:
Tras
condus
Respectul față de gradele mai mari cât și mai mici
coordonare
Activitate