- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: PATRIC
2.ID In-Game: Nu il stiu
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server:0
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Iannis imi place sa ma joc fivem,footbal si as vrea sa incerc rolul de politist dupa wipe sa vad cum este acest tip de rp
7.Motivația pentru a te Alătura: vreau sa vad experienta de rp ca politist dupa wipe
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj) Dinu
2.Prenumele (Personaj)atric
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-
4.Vechimea în Oraș (Personaj):0
5.Scolarizare (Personaj):foarte buna
6.Joburi Anterioare (Personaj):0
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut eu ma numesc Dinu Iannis si acum o sa va zic povestea mea de viata. Eu de mic ma am nascut într-o familie de politicieni si mereu am fost indrumat sa urmez legea. Si mie mi a placut aceasta idee asa ca dupa terminarea claselor 0-8 am urmat liceul de armata si dupa am facut scoala de politist. Si acum sunt destul de pregatit pentru a mi depune cv-ul
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt respectos,prietenos
10.Diferențiere față de Alți Candidați:cu nimic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției:rabdare,destept
iei Romane?:tras,condus,coordonare,ascultare,respectul
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: PATRIC
2.ID In-Game: Nu il stiu
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server:0
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Iannis imi place sa ma joc fivem,footbal si as vrea sa incerc rolul de politist dupa wipe sa vad cum este acest tip de rp
7.Motivația pentru a te Alătura: vreau sa vad experienta de rp ca politist dupa wipe
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj) Dinu
2.Prenumele (Personaj)atric
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-
4.Vechimea în Oraș (Personaj):0
5.Scolarizare (Personaj):foarte buna
6.Joburi Anterioare (Personaj):0
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut eu ma numesc Dinu Iannis si acum o sa va zic povestea mea de viata. Eu de mic ma am nascut într-o familie de politicieni si mereu am fost indrumat sa urmez legea. Si mie mi a placut aceasta idee asa ca dupa terminarea claselor 0-8 am urmat liceul de armata si dupa am facut scoala de politist. Si acum sunt destul de pregatit pentru a mi depune cv-ul
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt respectos,prietenos
10.Diferențiere față de Alți Candidați:cu nimic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției:rabdare,destept
iei Romane?:tras,condus,coordonare,ascultare,respectul