- Subiect Autor
InformațiOOC:1.Numele sau poreclaavid_vasiloniu01 2.ID in-game:22118 3.Varsta (minim 15 ani):15 ani 4.Primele 5 cifredin CNP (IRL):50901 5.Orele jucate pe server(Minim 30 ore):47 6.Descrirea personala (Minim 50 cuvinte):Buna ziua!Ma numesc David si imi doresc din tot sufletul sa devin politist,chiar sa merg mai departe la diccot 7. Motivul pentru a te alatura departamentului de politie:imi doresc de mic 8. Experiență în Fivem(perioada de timp):3 luni 9.Experiența în Roleplay:9/10 10.Conștientarea regurilor si ordinea(confirma ca intelegi nerespetarea regurilor și ordinea superioare poate duce la sactiuni sau eliminare):da confirm. Informați IC:1.Numele(personaje)avid_Vasiloniu01 2.Prenumele(personaj): 3.Cadul Numeric Personal(CNP-Personaj):22118 4.Vechimea în oras(personaj):47 luni 5.Joburi Anterioare(Personaje):Sofer de autobuz,fermier 6.Job curent(Personaj)oștaș 7.Descrierea personala(Personaj)(Minim 50 cuvinte):Buna ziua!Ma numesc David si vreau sa ajung in departamentul de politie si sa ajung un om importanti in viata. 8.Motiv pentru care crezi ca esti potrivit pentru politie:stiu sa conduc cu viteza,trag bine cu arma,sunt serios si de incredere,muncitor 9.Diferenta dintre candidati: 10.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post în cadrul politiei romane?ot conduce cu viteza,trag bine cu orce fel de arma,sunt muncitor,sunt serios si de încredere.