Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
InformațiOOC:1.Numele sau porecla:David_vasiloniu01 2.ID in-game:22118 3.Varsta (minim 15 ani):15 ani 4.Primele 5 cifredin CNP (IRL):50901 5.Orele jucate pe server(Minim 30 ore):47 6.Descrirea personala (Minim 50 cuvinte):Buna ziua!Ma numesc David si imi doresc din tot sufletul sa devin politist,chiar sa merg mai departe la diccot 7. Motivul pentru a te alatura departamentului de politie:imi doresc de mic 8. Experiență în Fivem(perioada de timp):3 luni 9.Experiența în Roleplay:9/10 10.Conștientarea regurilor si ordinea(confirma ca intelegi nerespetarea regurilor și ordinea superioare poate duce la sactiuni sau eliminare):da confirm. Informați IC:1.Numele(personaje):David_Vasiloniu01 2.Prenumele(personaj): 3.Cadul Numeric Personal(CNP-Personaj):22118 4.Vechimea în oras(personaj):47 luni 5.Joburi Anterioare(Personaje):Sofer de autobuz,fermier 6.Job curent(Personaj):poștaș 7.Descrierea personala(Personaj)(Minim 50 cuvinte):Buna ziua!Ma numesc David si vreau sa ajung in departamentul de politie si sa ajung un om importanti in viata. 8.Motiv pentru care crezi ca esti potrivit pentru politie:stiu sa conduc cu viteza,trag bine cu arma,sunt serios si de incredere,muncitor 9.Diferenta dintre candidati: 10.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post în cadrul politiei romane?:pot conduce cu viteza,trag bine cu orce fel de arma,sunt muncitor,sunt serios si de încredere.

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Respins.

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus