Secțiune navigare

Am primit ban permanent pe nedrept

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Mihai
Id-ul tau: 5043
Id-ul staff-ului reclamat: 30
Motiv: Motivul care a fost sesizat de dansul este ca injur serverul.
Explicatie: Un player mi a furat masina de gunoi si a plecat cu ea iar eu am facut un ticket si a venit domnul admin ii am spus ce s a intamplat iar a spus ca nu poate face nimic, iar apoi mi a spus ca primesc jail 30 de minute pentru ca eu in ticket am pus la subiect ,,s" si la informatie ,,s" nu am explicat tot ce mi s a intamplat pentru ca ma grabeam ca poate il prinde pe acel player. Eu i am spus lui: ,,Multumesc frate sa stiu sa nu ma mai joc pe server" si el a inteles ca am injurat serverul.
Dovezi: am dovada dar nu merge sa fac screenshot, poate va arat daca intram pe un canal de voice.

isa

New member
buna, te rog sa pui filmarea aici in maxim 24 de ore
asteptam si o explicatie de la admin, @RyotStyle ce s a intamplat?

New member
nu am filmare, imi doresc decat un unban, ca nu am facut nimic si nu mi se pare corect ban permanent, si chiar daca am injurat serverul (nu am facut o) nu cred ca ar trebui sa primesc ban permanent poate jail da dar ban nu mi se pare corect

Ultima editare:
Member
Acesta este regulamentul injuratul sau jignirea sv este strict interzisa referitor la ban acum asteptam raspunsul unui membru staff superior

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus