Secțiune navigare

Am primit ban fără motiv de la PERICOL

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tău: Iustin
Id-îl tău:18477
Motivul ban-ului:Am fost să îmi iau prietenul de la casă de la pericol iar când am ajuns era bon după i-am zis la prietenul meu să plecăm au început să se certe s-a scărpinat cineva din mafie la ochii iar după pe la ora 9 am vrut să intru și am văzut ca am primit ban permanent de la PERICOL (motiv ratat)
De ce dorești unban:să mă pot juca
Ban-ul este activ și pe discord:(Dacă da sunteți rugați să vă lăsați discord-ul
Discord-ul meu: 6.0_tdi

Active member
Salut lasă o poză cu banul te rog și dacă ai ban și pe discord să ne lași și discord Id-ul tău

New member
Toti au aceasi scuza, au ajuns dintr-o greseala acolo si au luat ban. Ca au sarit la bataie, ca au tras sau au lovit si au omorat tot ce au vazut, au uitat sa mai zica. Nu aveti ce sa cautati acolo la casa, degeaba gasiti scuze.

Active member
Numele tău: Iustin
Id-îl tău:18477
Motivul ban-ului:Am fost să îmi iau prietenul de la casă de la pericol iar când am ajuns era bon după i-am zis la prietenul meu să plecăm au început să se certe s-a scărpinat cineva din mafie la ochii iar după pe la ora 9 am vrut să intru și am văzut ca am primit ban permanent de la PERICOL (motiv ratat)
De ce dorești unban:să mă pot juca
Ban-ul este activ și pe discord:(Dacă da sunteți rugați să vă lăsați discord-ul
Discord-ul meu: 6.0_tdi

Ai filmare ?

New member
Filmarea trebuia pusa inainte sa ajungi la casa, tu in filmarea ta deja erai ranit, ceea ce rezulta ca ai mai intrat in curte si inainte.
Ti-ai pregatit laterna din nou pe 123456 sa lovesti, aveai laterna si la tichet in mana "pentru siguranta ta" :))
A recunoscut si ala la tichet ca ati venit sa filmati si sa faceti misto.
Oamenii erau pe modul "degeaba da pericol ban ca ne scot astia la toti"
"ii scoate Denisake adminul ca abuzeaza"

Dupa tichet/filmare v-ati intors la casa, unde ai fost omorat si 10 minute mai tarziu ai venit din nou si ai omorat si tu pe cineva.

1721029087737.png
1721029238631.png

Toti sunteti nevinovati frate, imi pierd timpul sa pun dovezi sau alte balarii aici, ca eu n-am ce face decat sa dau ban pe server la oameni random...
Nu aveti ce cauta acolo la casa.

@Denisjke HAOSRO faceti garajul ala invisibil sau sa-l scoate-ti de tot si safe zone acolo ar ajuta mult, astea sunt singurele metode prin care oameii nu mai au motiv sa vina acolo si nici scuze, iar problemele sunt salvate.

New member
Filmarea trebuia pusa inainte sa ajungi la casa, tu in filmarea ta deja erai ranit, ceea ce rezulta ca ai mai intrat in curte si inainte.
Ti-ai pregatit laterna din nou pe 123456 sa lovesti, aveai laterna si la tichet in mana "pentru siguranta ta" :))
A recunoscut si ala la tichet ca ati venit sa filmati si sa faceti misto.
Oamenii erau pe modul "degeaba da pericol ban ca ne scot astia la toti"
"ii scoate Denisake adminul ca abuzeaza"

Dupa tichet/filmare v-ati intors la casa, unde ai fost omorat si 10 minute mai tarziu ai venit din nou si ai omorat si tu pe cineva.

Vezi atașament 1340
Vezi atașament 1341

Toti sunteti nevinovati frate, imi pierd timpul sa pun dovezi sau alte balarii aici, ca eu n-am ce face decat sa dau ban pe server la oameni random...
Nu aveti ce cauta acolo la casa.

@Denisjke HAOSRO faceti garajul ala invisibil sau sa-l scoate-ti de tot si safe zone acolo ar ajuta mult, astea sunt singurele metode prin care oameii nu mai au motiv sa vina acolo si nici scuze, iar problemele sunt salvate.
Se vede pe filmare când am scos lanterna eu lanterna o scot peste tot

Întreabă și pe cei din mafie ca eu nu am fost să mă bat
Doar cei care erau acolo au fost să se bată întreabă
Eu sunt nevinovat bro te rog înțelege mă

New member
Se vede pe filmare când am scos lanterna eu lanterna o scot peste tot

Întreabă și pe cei din mafie ca eu nu am fost să mă bat
Doar cei care erau acolo au fost să se bată întreabă
Eu sunt nevinovat bro te rog înțelege mă
Eram cu un prieten la hotel și mi-a dat în cap ca să cheme sumurdul
Iar după mi-a furat mașina și i-am dat cu lanterna în cap

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus