Secțiune navigare

am facut un roleplay in care eu l-am injurat dupa ce l-am omorat (baiatul este in staff) iar prietenul(cred) a venit la tk si m-a sanctionat iar pe el

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
am facut un roleplay in care eu l-am injurat dupa ce l-am omorat (baiatul este in staff) iar prietenul(cred) a venit la tk si m-a sanctionat iar pe el nu l-a sanctionat pt tk in roleplay ca cica daca se face un fail nu se pune tk in roleplay DESI ASTA NU SCRIE IN REGULAMENT . ALA CARE A VENIT LA TK A FOST MUGUREL PRESEDINTELE. BAIETI ASTIA DOI NICI NU AR FII TREBUIT BAGATI IN STAFF. AM SI O FILMARE LA DISPOZITIE

Member
Nu Ai RESPECTAT NICI MODELUL DE reclamație staff !!
Salutare , nu sunt în măsură să răspund la această reclamație dar am participat la rp cu tn și am fost precizat și eu :

1. Scrie în regulament ca poți face un tk in Rp dacă este o necesitate !!( necesitate a fost fail pe care dumneavoastră l ați creat )

2.aș dori ca acuzările și părerile dumneavoastră jignitoare să le țineți pentru dumneavoastră .
- dacă vă descurcați mai bine ca membri staff vă invităm să faceți parte din echipa noastră .

3. Aș dori ca înainte de reclamație să vă mai informați despre regulamentul deoarece văd ca nu sunteți informat atât de bine
și faceți reclamați inutile.

Atât timp ce ai făcut un fail foarte masiv adică TOXICITATE adresări jignitoare la adresa mea când eram leșinat !! Asta este o necesitate pentru a face un tk deoarece acela deja nu mai e roleplay !!!

+ reglează ți comportamentul la ticket deoarece trebuie să ne respectăm cu toți

O seară bună !

Ultima editare:
New member
pacat ca esti in staff . cred ca te-ai milogit de denis sa te bage in staff de la primul wipe . cu asa om ca tine nici nu stiu daca te mai suporta oamenii Sa imi raspunda un grad mai mare daca se poate nu acest om care s-a milogit sa il bage in staff Multumesc

Member
Reclamatie respinsa, te rog sa respecti modelul prestabilit ! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus