Secțiune navigare

Am blacklist, dar mi s-a spus de la razvann.18 sa fac cerere unban

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Lucas
Id-ul tau: 2849
Motivul banului: INVATA IN PULA MEA SA VB CU O FEMEIE (ai vorbit foarte urat xFrosTy)
De ce doresti unban?: Consider ca in 5 luni sau de cand mi-am luat bk, ca am invatat sa vorbesc cu o femeie, iar acea fata nici macar nu mai joaca pe sv. Este vorba de Larisa. In momentul in care am primit bk, s-a facut abuz de grad. Era ora 5 dim, cand i-am zis Larisei ic care are fundul mare. in momentul acela s-a facut abuzul de grad, Larisa chemandu-l pe xFrosTy, ea nearatand-ui o filmare si neexistand dovezi, acesta dand-umi bk instant. Repet, Larisa nici macar nu se mai joaca pe sv asta si eu consider ca in 5 luni am invatat sa vb cu o femeie. 1717945649608.png

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ): Nu

New member
Consider ca trebuia sa fiu sanctionat, dar nu cu blacklist, sunt dispus sa fac 500ck

Member
Numele tau: Lucas
Id-ul tau: 2849
Motivul banului: INVATA IN PULA MEA SA VB CU O FEMEIE (ai vorbit foarte urat xFrosTy)
De ce doresti unban?: Consider ca in 5 luni sau de cand mi-am luat bk, ca am invatat sa vorbesc cu o femeie, iar acea fata nici macar nu mai joaca pe sv. Este vorba de Larisa. In momentul in care am primit bk, s-a facut abuz de grad. Era ora 5 dim, cand i-am zis Larisei ic care are fundul mare. in momentul acela s-a facut abuzul de grad, Larisa chemandu-l pe xFrosTy, ea nearatand-ui o filmare si neexistand dovezi, acesta dand-umi bk instant. Repet, Larisa nici macar nu se mai joaca pe sv asta si eu consider ca in 5 luni am invatat sa vb cu o femeie. Vezi atașament 1140

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ): Nu
nu conteza ca larisa nu se mai joaca pe sv,nu a fost nici un abuz,si daca ti se pare normal ca pana si pe un joc sa ii zici unei fete ca are fundu mare,ne pare rau

standard.gif

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Atata timp cat si acum nu iti asumi ce ai facut si consideri ca a facut staff-ul un abuz sanctionandu te pe tine, consider ca nici acum nu ai invatat unde ai gresit.

Bk ramane. Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus