New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaaradox
2.ID In-Game:10876
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):10509
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Razvan imi place sa ma joc fivem tot timpul meu liber stau pe serverul acesta si fac un roleplay calitatitv de neuitat mai fac si sala si acum cateva luni am inceput sa fac si fotbal dar m am lasat
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieersoanele
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5 ani
9.Experiența în Roleplay:Foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da inteleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andreas
2.Prenumele (Personaj):Spaniolu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10876
4.Vechimea în Oraș (Personaj):5 ani
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj)escar
7.Job Curent (Personaj)escar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andreas sunt un om simplu care isi iubeste viata imi place sa muncesc sa ajut lumea si as dori sa fiu politist deoarece am terminat recent o academie si imi doresc sa imi stinf scopurile in viaya
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm,serios,intelegator
10.Diferențiere față de Alți Candidați:ajut lumea si sunt calm in situatii extreme
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calm,muncitor,prietenos,istet,serios
1.Numele sau Poreclaaradox
2.ID In-Game:10876
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):10509
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Razvan imi place sa ma joc fivem tot timpul meu liber stau pe serverul acesta si fac un roleplay calitatitv de neuitat mai fac si sala si acum cateva luni am inceput sa fac si fotbal dar m am lasat
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieersoanele
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5 ani
9.Experiența în Roleplay:Foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da inteleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andreas
2.Prenumele (Personaj):Spaniolu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10876
4.Vechimea în Oraș (Personaj):5 ani
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj)escar
7.Job Curent (Personaj)escar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andreas sunt un om simplu care isi iubeste viata imi place sa muncesc sa ajut lumea si as dori sa fiu politist deoarece am terminat recent o academie si imi doresc sa imi stinf scopurile in viaya
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm,serios,intelegator
10.Diferențiere față de Alți Candidați:ajut lumea si sunt calm in situatii extreme
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calm,muncitor,prietenos,istet,serios