Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Denis

2.ID In-Game:555

3.Vârsta (Minim 15 ani):15 in cateva zile

4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):511101

5.Orele Jucate pe Server (Minim 20 ore):aproape 20

6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):îmi place să joc fivem sunt pasionat de a face roleplay și de partea de staff și am timp pentru ambele chesti ca să mă pot ocupa

7.Motivația pentru a te alatura Penitenciarului Sandy Shores :am mai fost în pd și chiar mă descurc

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5 ani

9.Experiența în Roleplay:9/10

10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):palemiro

2.Prenumele (Personaj):Tarzan

3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):555

4.Vechimea în Oraș (Personaj):4 ani

5.Scolarizare (Personaj):12 clase

6.Joburi Anterioare (Personaj):poliție sub inspector

7.Job Curent (Personaj):șomer

8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană normală care este pasionată de mașini, fotbal și departamentul de poliție sunt pe aici prin oraș de 4 ani mi am făcut o viață unde mă pot descurca și m-am acomodat deja.

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Penitenciarul Sandy Shores :Sunt potrivit deoarece am experiență anterioară , pot comunica bine și clar pot lucra în echipă și aș putea ajuta la dezvoltarea departamentului

10.Diferențiere față de Alți Candidați:am skil uri de comunicare, îmi pot păstra calmul în orice situație sunt răbdător și înțelegător

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Penitenciarului Sandy Shores ?:1:responsabilitate și respectarea a regulilor 2:comunicare clară si calm 3:prezență de spirit 4:corectitudine 5:devotament și dorința de dezvoltare

Member
În urma analizării aplicației depuse pentru ocuparea unui post în cadrul Penitenciarului de Maximă Securitate Sandy Shores, vă informăm că aceasta a fost ACCEPTATĂ.

Vă rugam să vă prezentați în decurs de 48 ore la Penitenciar pentru a susține testele.

Succes.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus