New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Iustin
2.ID In-Game: 174
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51105
5.Orele Jucate pe Server (Minim 20 ore): 25
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Iustin am 15 ani si vreau sa fiu in politie, sunt un om serios, capabil si imi place sa ma joc fivem.
7.Motivația pentru a te alatura Penitenciarului Sandy Shores : iMI PLACE ACEST JOB SI AS VREA SA L FAC
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 luni
9.Experiența în Roleplay: Am o experienta mare in acest domeniu
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Tanasa
2.Prenumele (Personaj): Iustin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 174
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 9 zile
5.Scolarizare (Personaj): Liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj): Postas
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Iustin am 15 ani si as vrea sa aplic pt acest job deoarece as vrea sa fac dreptate in oras fara infractori mafii etc.Sunt un adult foarte intelegator si calm dar uneori mai ma si enervez.Nu mi place sa fiu luat la misto,cine o sa o faca o sa vada ce o sa primeasca
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Penitenciarul Sandy Shores : Sunt apt pentru acest job
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Consider că mă diferențiez prin seriozitatea,sunt calm si ca sunt intelegator
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Penitenciarului Sandy Shores ?:
1. calm
2. intelegator
3. curajos
4. prietenos
5. linistit
1.Numele sau Porecla: Iustin
2.ID In-Game: 174
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51105
5.Orele Jucate pe Server (Minim 20 ore): 25
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Iustin am 15 ani si vreau sa fiu in politie, sunt un om serios, capabil si imi place sa ma joc fivem.
7.Motivația pentru a te alatura Penitenciarului Sandy Shores : iMI PLACE ACEST JOB SI AS VREA SA L FAC
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 luni
9.Experiența în Roleplay: Am o experienta mare in acest domeniu
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Tanasa
2.Prenumele (Personaj): Iustin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 174
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 9 zile
5.Scolarizare (Personaj): Liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj): Postas
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Iustin am 15 ani si as vrea sa aplic pt acest job deoarece as vrea sa fac dreptate in oras fara infractori mafii etc.Sunt un adult foarte intelegator si calm dar uneori mai ma si enervez.Nu mi place sa fiu luat la misto,cine o sa o faca o sa vada ce o sa primeasca
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Penitenciarul Sandy Shores : Sunt apt pentru acest job
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Consider că mă diferențiez prin seriozitatea,sunt calm si ca sunt intelegator
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Penitenciarului Sandy Shores ?:
1. calm
2. intelegator
3. curajos
4. prietenos
5. linistit