Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Sinner

2.ID In-Game: 1511

3.Vârsta (Minim 15 ani): 18

4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5071016

5.Orele Jucate pe Server (Minim 20 ore): 26

6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană ambițioasă, tehnică și curios din fire, mereu dornică să învețe lucruri noi și să-și depășească limitele. Îmbin pragmatismul domeniului economic cu pasiunea pentru tehnologie și programare, fiind cel care preferă mereu să exploreze, să personalizeze și să găsească soluții pe cont propriu. Am o fire determinată, lucrez constant la proiectele mele și îmi place să-mi construiesc singur drumul, dar știu și cum să mă relaxez prin gaming și pasiunile mele vizuale.

7.Motivația pentru a te alatura Penitenciarului Sandy Shores : Mă alătur Penitenciarului Sandy Shores din dorința de a contribui la menținerea ordinii și siguranței, aducând echipei seriozitate, fermitate și un respect strict pentru proceduri.

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 6 ani 6000+ ore toate pe haos

9.Experiența în Roleplay: 6 ani (de cand sunt pe fivem)

10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Pacate

2.Prenumele (Personaj): Johnny

3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 5960328001511

4.Vechimea în Oraș (Personaj): 26 de luni

5.Scolarizare (Personaj): Universitare

6.Joburi Anterioare (Personaj): Astronaut, gradinar, livrator de pizza, antrenor personal, activist, om de afaceri, instalator, pompier, avocat, agent militar, profesor, inginer, etc.

7.Job Curent (Personaj): Somer cu dorinta de a intra in cadrul Departamentului de Politie Los Haos

8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Johnny Păcate, o prezență inconfundabilă în Los Haos: ras în cap, carismatic și pregătit oricând pentru o nouă provocare. Am îmbrăcat la viața mea toate uniformele posibile – de la medic și mecanic, până la pompier sau om de afaceri. Mă adaptez instantaneu în orice domeniu, rezolv problemele cu un calm absolut și o vorbă bună, fiind mereu gata să pun umărul unde este nevoie de un adevărat profesionist.

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Penitenciarul Sandy Shores :Am experiența și disciplina necesare menținerii ordinii.

10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt un om cu o experiență incredibil de variată, capabil să mă adaptez instantaneu în orice rol și să rămân complet calm în cele mai tensionate situații.

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Penitenciarului Sandy Shores ?: Adaptabilitate totală, Calm sub presiune, Persuasiune și vorbă bună, Disciplină exemplară, Vigilență maximă

Member
Acceptat ești așteptat la ora 17:00 la penitenciar pentru a susține testul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus