Secțiune navigare

cerere unban+UNBK dupa pc check

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: stef
Id-ul tau: 412
Motivul banului: aparent hacker
De ce doresti unban?: ca nu sunt hacker
Ban-ul este activ si pe discord?: am ban doar pe sv de fivem

BTW am si blacklist

EXPLICATIE:

azi am facut un pc check la cererea lui sake inainte de razboi . am intrat pe camera ticket , am inceput pc check ul si intre timp acesta se deconecta . cel care mi a facut pc check ul este sn4ck , si acesta , uitandu se in windows defender ul meu observa faptul ca am dezactivat browser control si device security si zice ca asa au toti care folosesc bypass. I am zis ok iar el mi a dat ban si blacklist provizoriu si mi a zis ca imi face alt pc check mai tz. am intrat inapoi , am activat alea 2 de zicea el ca folosesc astia cu bypass iar acum merge detect-ul . la final imi gaseste x64A.rpf . si imi zice ca e cod de fivem. ii repet ca nu stiu de niciun cod si sa mi faca pc check manual dar a zis ca nu are rost si a incheiat subiectul. in privat ii explic faptul ca x64a.rpf VINE ODATA CU INSTALAREA GTA 5 ENHANCED dar zice ca pot sa ii dau rename la fisier si ca nu conteaza. am dezinstalat gta 5 enhanced , fisierul x64a.rpf nu mai era in pc ul meu iar cand am reinstalat jocul , se afla in fisierul Steam apps - common - grand theft auto 5 enhanced - x64a.rpf adica vine ODATA CU JOCUL EXACT CE I AM EXPLICAT LUI SN4CK .
Sa stiti ca sunt dispus sa dezinstalez si sa reinstalez jocul PE PARTAJARE ca oricum am tot timpul din lume sa vada si dansul ca nu am cod .
va pup

Atașamente

• 1787771045511.png
    1787771045511.png
    40,1 KB · Vizualizări: 12
  • image.png
    image.png
    42,5 KB · Vizualizări: 12
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus