Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: mari
Id-ul tau: 27605
Id-ul staff-ului reclamat:17
Motiv: imi da jail aiurea
Explicatie: eram pe serpentine cu mafia patrulam si a aparut razia,mau alergat in timpul acela recunosc am facut pg,no fear din spusele lui,(eu deja aveam peste 10 km/h cand era cu arma pe mine si politistul cand sa dat jos cu arma nu mia spus absolut nimic gen ,stai pe loc date jos etc) si sedinta pd,ticketul sa facut a 2a la ora 10:00 cand eu mai aveam putin si terminam jail ul mia dat admin jail,l am contactat in privat si i am spus ca vreau sa vad si eu filmare cu ce am facut sa stiu dece am fost sanctionat ,mia spus sa fac tk pe discord lam injurat si dupa mia dat ban 3 zile pe motiv injurii staff,treaba asta nu sa intamplat intrun ticket era totul in privat
Dovezi: nu merge sa le pun ,imi spune ca fisierul este prea mare,dovezile le am in screenshot uri si nu le pot urca pe youtube,dar oricand putem intra pe support pe discord sa va dovedesc

(vin dupa 6 zile pentru ca pana acum nu am fost acasa sa pot face reclamatia ban ul sa terminat dar eu inca am jail ul pentru no fear pg si sedinta pd as dori sa imi scoateti no fear si sedinta pd)

New member
pai chiar daca nu mai este in staff jail ul inca il am,am avut ban ul de 3 zile si eram in vacanta si ieri am venit
nu am avut timp sa fac jailul din 900 cat mia dat el mai am 500 care este luat pe nedrept

Well-known member
Membru staff
Reclamație respinsă când ai primit sancțiunea trebuia să vii cu o dovadă atunci în prima zi nu după sancțiunea rămână T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus