Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Pinguinu Radulescu
Id-ul tau: 37643
Id-ul staff-ului reclamat: 35
Motiv: Sanctionare incorecta
Explicatie: eram pe ves si am picat o persoana iam dat trusa sia luat si nu se ridica de jos am crezut ca sia luat trus si nu isi revine lam dus la sectie am facut tk si a venit mshein nici nu am apucat sa ii arat o filmare si mia dat jail pentru tk in rp nu am apucat nici sa ii arat o filmare cel care era mort a inceput sa tipe si sa vb peste noi el nu sia luat pentru comportament inadegvat doar eu...macar de vedea o dovada din partea mea
Dovezi:

Ultima editare:
Member
Ti am spus si cand erai la jail faptul ca nu conteaza daca player ul a avut un bug tu nu trebuia sa faci tk ul in roleplay , cum a facut luca s a dus in alta incapere si a facut tk acelasi lucru trebuia sa l faci si tu

New member
ok si pentru asta trebuie sa imi dai jail macar daca ma lasai sa iti arat o filamre si imi dadeai dupa nu aveam nimic in potriva

New member
si ala ca urla si faceA CA TOATE alea nu iai dat nmk a mai zis si ca isi da disconectr

Member
Numele tau: Pinguinu Radulescu
Id-ul tau: 37643
Id-ul staff-ului reclamat: 35
Motiv: Sanctionare incorecta
Explicatie: eram pe ves si am picat o persoana iam dat trusa sia luat si nu se ridica de jos am crezut ca sia luat trus si nu isi revine lam dus la sectie am facut tk si a venit mshein nici nu am apucat sa ii arat o filmare si mia dat jail pentru tk in rp nu am apucat nici sa ii arat o filmare cel care era mort a inceput sa tipe si sa vb peste noi el nu sia luat pentru comportament inadegvat doar eu...macar de vedea o dovada din partea mea
Dovezi:
si pe aceasta filmare se vede cum ma injuri )))

New member
pai si ala de urla?
nici nu ai apucat sa spui cv ca urla ai zis ca nu a injurat dar dupa ce team chemat eu ai zis ca comp meu e neadegvat cand nici eu nu am injurat tiam zis doar c poti pleca

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus