Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:boxeru boxeru
Id-ul tau:14587
Motivul banului: am luat blacklist pentru ca nu aveam țintă într-o filmare
De ce doresti unban?: nu am știut ca nu mi se vede ținta în acea filmare.din cate am inteles obs ul filma doar gamecapture si eu aveam tinta din crosshair și de aceea nu mi se vedea pe filmare dar acum mi-am setat obs ul pe display capture și acum mi se vede tot.as dorii foarte mult unblacklist pentru ca doar pe acest server gasesc o flacăra in mine sa mă joc.doar pe acest server am prieteni cu care sa fac rolplay și sa ne distram.si ca sa fiu sincer doar sa mă joc fivem mi-am luat pc pentru ca îl admir de când eram mic copil pe pericol și de aceea am intrat pe acest server.imi pare foarte rău ca nu am avut țintă în acea filmare dar chiar nu știam ca nu mi se vede.Va rog frumos dacă puteți sa citit aceasta cerere.Va mulțumesc mult!
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Nu am ban pe discord

JKE SEFU
Membru staff
Salut, bk-ul iti ramane cu drept, regulile sunt reguli pentru toata lumea, este doar 30 Euro. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus