Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: KALIUNU
Id-ul tau:25801
Id-ul staff-ului reclamat:53583
Motiv:MARIO ID 1069 A FOST SANCTIONAT DOAR CU COP FEAR NO FEAR SI REFUZ RP. EL TREBUIA SA FIE SANCTIONAT SI CU MINTIT LA TK SI COMPORTAMENT INADECVAT LA TK
Explicatie:A MINTIT LA RECLAMATIE DE REFUZ RP SI I-A ZIS ADMINULUI CA DEFAPT P1 LUI NU ERA AL LUI , DAR CAND NE-AM DUS LA UN GARAJ ERA ACOLO PROGEN NEON CARE ESTE P1. SI CU COMPORTAMENT INADECVAT LA TK ACEST MARIO ID 1069 M-A INJURAT
Dovezi:

New member
Salut. Eu nu am detinut masina deci nu stiu numele. Nu pot sanctiona ce nu stiu. De asemenea sunt destul de sigur ca si tu ai vorbit urat, si ai tipat. Consider ca suntem oameni suficient de maturi incat sa nu ne afecteze niste jigniri de la oricine. Ai vorbit peste ei la tk cand voiau sa explice si cand era Mario acolo. De ce sa va dau pentru un simplu comportament. Eu nu sunt acolo sa il educ pe el sa vorbeasca frumos. V-am spus de multe ori sa nu mai urlati, si tot ati facut-o. Daca tu consideri ca eu, nesanctionandu-te pe tine, si sanctionandul pe el pentru comportamentul lui in timpul roleplayului, te-am neindreptatit, te rog sa ma scuzi.

Well-known member
Membru staff
reclamație accepta o să vorbesc cu respectivul admin T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus