Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Linu
Id-ul tau:25
Id-ul staff-ului reclamat:25499
Motiv:sanctionare gresita
Explicatie:In primul rand am primit jail pentru abuz de animati pentru ca m-am pus pe prone cand politistul a dat cu pumnul in mine ,dupa mine pusul pe prone in situatia aceasta se poate intelege ca si cum de-ai lasa jos pe burta.In al doiklea rand am fost sanctionat cu cop bait deoarece politistul a inceput sa vorbeasca urat cu mine iar eu la randul meu l-am injurat .(adminul a spus ca il provoc sa dea cu pumnul ,dar dupa mine nu l-am provocat deloc eu raspuzandui politistului cu aceleasi moneda)
Dovezi:da, le atasez de indata ce se incarca pe youtube

New member
iar de aici de cand politistul ma face gras cearta a continuat, eu zic ca nu se pune cop bait ca eu ii raspundeam la vorbele pecare mi-le spunea iar daca ma pun pe prone se poate lua ca ma pun pe burta iar cand ma ridic de pe prone dupa mine nu e pg deoarece atunci cand esti cuu catuse la mana si ei un pumn si pici jos te ridici automat singur

Ultima editare:
Member
Membru staff
Reclamație respinsă.

Ai fost sancționat corect. Fiind încătușat, nu ai cum să te pui în poziția prone. În viața reală, dacă ești încătușat și te arunci pe burtă, riști să te lovești.

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus