- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Mojang
2.ID In-Game:24540
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):33
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Vlad, lumea in online ma stie drept Mojang, am 17 ani si de vreo 5 ani ma joc fivem. Ma descurc in orice situatie de roleplay si stiu regulamentu aproape perfect. In rest despre mine sunt sportiv si imi place sa imi petrec timpul jucandu ma fotbal cand nu sunt la pc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi doresc sa ajut comunitatea si sa salvez civilii din a fi implicati in ilegalitati
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): ma joc fivem de prin 2022 m am jucat f mult pe haos in perioada 2023
9.Experiența în Roleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Stralicitoru
2.Prenumele (Personaj): Marian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 24540
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 33 luni
5.Scolarizare (Personaj): Am terminat liceul sportiv Mircea Eliade
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sofer de autobuz, curier
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Marian Stralucitoru, am varsta de 21 de ani si recent m am mutat in orasul los haos pentru a imi face o cariera in Politia Romana. Sunt o persoana perfecta pentru o pozitie in post deoarece sunt ambitios si nu ma las pana nu iese perfect.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o fire calma, intelegatoare care se descurca in orice situatie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Abilitatea superioara in condus, tras si pricepere
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Comunicare, Ambitie, Disciplina, Perseverenta si Respect
1.Numele sau Porecla: Mojang
2.ID In-Game:24540
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):33
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Vlad, lumea in online ma stie drept Mojang, am 17 ani si de vreo 5 ani ma joc fivem. Ma descurc in orice situatie de roleplay si stiu regulamentu aproape perfect. In rest despre mine sunt sportiv si imi place sa imi petrec timpul jucandu ma fotbal cand nu sunt la pc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi doresc sa ajut comunitatea si sa salvez civilii din a fi implicati in ilegalitati
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): ma joc fivem de prin 2022 m am jucat f mult pe haos in perioada 2023
9.Experiența în Roleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Stralicitoru
2.Prenumele (Personaj): Marian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 24540
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 33 luni
5.Scolarizare (Personaj): Am terminat liceul sportiv Mircea Eliade
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sofer de autobuz, curier
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Marian Stralucitoru, am varsta de 21 de ani si recent m am mutat in orasul los haos pentru a imi face o cariera in Politia Romana. Sunt o persoana perfecta pentru o pozitie in post deoarece sunt ambitios si nu ma las pana nu iese perfect.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o fire calma, intelegatoare care se descurca in orice situatie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Abilitatea superioara in condus, tras si pricepere
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Comunicare, Ambitie, Disciplina, Perseverenta si Respect