Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Rares Negulescu
2.ID In-Game: 54339
3.Vârsta (Minim 15 ani): 21 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50504
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 35
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt Rares,am 21 ani,sunt student la facultate ,sunt o persoana sociabila,amabila si cu bun simt. Imi place sa ma joc in timpul liber,pe care il am, Fivem (adunand peste 1500 de ore in parcursul a 5 ani),CS2 si alte jocuri cu prietenii. A si am o Dacia Logan 1 1.6MPI care trage rau,nu am cum sa tin caii sub capota.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: De cand ma joc Fivem adica de 5 ani,aproape 4 dintre ei au fost in MAI: Politie,DIICOT,SIAS. Mereu mi-a placut sa fac asta
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): peste 1500 de ore (75% fiind in politie)
9.Experiența în Roleplay: Am o experienta in Roleplay destul de mare si vasta capatata prin orele depuse.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Constientizez aceste fapte!

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Spartan
2.Prenumele (Personaj): Gratzian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 54339
4.Vechimea în Oraș (Personaj): O vechime de acum cativa ani doar prin vizitarea orasului iar acum mutandu-ma aici.
5.Scolarizare (Personaj): Am terminat Liceul de Utilaje grele
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar si Postas
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Spartan Gratzian,nasucut si crescut in Ambroziei,am 21 de ani si provin dintr-o familie de pescari ,din partea tatalui,mama fiind italianca de la Roma. Numele meu provine de la Graziano fiind un nume puternic italienesc dar tata a spus ca trebuie sa sune mai romanesc,asa ca a ajuns la Gratzian. De mic am avut un spirit civic ajutand oamenii nevoiasi de pe strazi si donand haine si jucarii orfelinatelor. Tata m-a indrumat catre arta pescuitului,ce inca o respesct din pura inimia. Acum 5 ani tatal meu a decedat din cauza unor hoti ce au intrat in casa,dansul facand un atac de inima. Asa m-am decis sa-mi scot la suprafata spiritul civic si sa doresc sa devin politist pentru mine dar si pentru el! Ajungand in alte orase am fost politist pentru ani buni iar acum ca m-am mutat cu resedinta doresc sa ajut si acest oras.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am un caracter drept,corect,unii il numesc chiar dur. Simt ca Politia este chemarea mea pentru a ajuta pe toata lumea.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am o varsta,o experienta vasta in politie si o mentalitate matura.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Onest,Responsabil,Curajos. Am o capacitate de comunicare de neegalat si un spirit de observatie ce ma ajuta in anchete si interventii.

Atașamente

• Aplicatie Politie Gratzian Spartan.pdf
    28,5 KB · Vizualizări: 1
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus