Secțiune navigare

Aplicatie Politie Brakalone Marian

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Matei
2.ID In-Game: 15483
3.Vârsta (Minim 15 ani): 20
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50604
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 173.8
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Matei, am 20 de ani, sunt o persoana ambitioasa, amabila, imi place mult sa socializez si am simtul umorului. Sunt student la facultate si imi place sa ma joc pe PC in timpul liber, cea mai multa placere aducandu-mi jocurile unde pot interactiona cu alte persoane, cum ar fi FiveM. Totodata imi place sportul si iesirile pe afara.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Ma joc FiveM din 2018, am fost prin toate factiunile dar pe departe imi place cel mai mult postul de politist din cadru MAI, consider ca aici imi este locul si aici pot gasii tot timpul persoane de calitate.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2018-prezent (cu pauze) + joc pe server de cand Haos Romania avea HUD-ul mov
9.Experiența în Roleplay: Am o experienta in roleplay destul de vasta, sunt trecut prin toate tipurile de roleplay, de la easy roleplay la hard rp, stiind sa fac diferenta dintre ele si capatand destula experienta in cele +2000 de ore acumulate de-a lungul anilor.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Brakalone
2.Prenumele (Personaj): Marian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 15483
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Am o vechime de 21 de ani, nascandu-ma in Los Haos
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza"
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar, Miner, Postas, Gunoier
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Brakalone Marian, am 21 de ani, provin dintr-o familie de mineri, tata si bunicul fiind ambii mineri. Am reusit sa scap de acest job ce imi distrugea sanatatea si sa imi infintez o scoala de soferi numita "Admis la Brakalone". La varsta de 17 ani ambii parinti mi-au fost ucisi intr-un accident de masina, faptasul reusind sa scape de pedeapsa cu ajutorul mitei si relatiilor, acest motiv aprinzandu-mi o flacara interioara pentru razbunarea fata de sistemul corupt si dorinta de a ma alatura fortei MAI
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Dau dovada de un caracter corect si bun, sunt un om intelegator si stiu cand trebuie sa imi fac treaba cu seriozitate. Dispun de o atitudine ce altii o caracterizeaza drept "dura" si iubesc dreptatea, ceea ce m-ar face candidatul perfect pentru politie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am o mentalitate matura, stiu cand e de gluma si cand e de seriozitate si detin o exprienta avansata in ceea ce consta MAI
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Onest, curajos, am o experienta vasta in tragerea cu arma, extrem de atent la detalii si indeajuns de matur.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus