Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Adrian Beleaua
Id-ul tau:7817
Id-ul staff-ului reclamat:467
Motiv:Ticket in roleplay
Explicatie:salutare, ma omorat un baiat dupa 5 minute am facut ticket nu era nimeni in jurul meu nici un fel de roleplay si mia dat pentru ticket in rp, nu am vrut revive si doar sa ii dea sanctiune ca sa scarpinat la ochi baiatul respectiv care ma omorat, si adminul a venit si nu il interesa de filmare si ca eu am facut ticket in rp
Dovezi:da

New member
Am filmarea cu totul roleplayul, dar am încercat aseară să o încarc pe nelistate și îmi dădea eroare și nu știu dece, osă mai încerc diseară sau intru pe camera de tk și îți arăt filmarea

New member
Salut dc minti in legatura cu reclamatia staff ca pe mine chiar ma interesat sa vad o filmare si tu ai zis ca nu vrei sa mai imi arati, eu cred ca ti am zis de vreo 10 ori sa imi arati filmare cu id check ul dar tu ai zis ca nu vrei.

New member
Eu am făcut strict pentru ca mi-ai dat pentru tk in roleplay și osă arăt dovada cu asta am filmare cu tot roleplayul și tot ce am vorbit cu tine

New member
după ce osă arăt filmarea să îi dați staff warn că nici nu știe să să comporte frumos cu playeri care are nevoie de ajutor

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus