Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: boxeru
Id-ul tau:14587
Motivul banului: am jucat pe un sv de antrenamente
De ce doresti unban?: as dori unban pentru ca mi s a spus ca o sa mi se faca pc check ca sa primesc grade de la cartel rosso și nu mi-a făcut nimeni de 1 zi.am intrat pe un sv ăla de antrenamente de plictiseală să mă joc o oră și când sa intru pe haos vad ca am ban.cand eram pe sv ăla de antrenamente nu văzusem ca aveam gradele pentru ca eu credeam ca mi se va face pc check dar defapt am primit gradele fără sa mi se facă,fără sa îmi zică nimeni
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord NU

New member
și în timp ce mă jucam pe server cred ca am primit gradele pentru ca eu pe fivem pe haos nu le aveam și nici nu am mai intrat de la ora 14:58.nici nu mi s a spus ca primesc gradele pentru ca așteptam un mesaj despre pc check
chiar îmi pare rău,dacă știam ca o sa le primesc clar nu intram pe alt server.si am intrat ca sa îmi îmbunătățesc bătăile și movmentul

JKE SEFU
Membru staff
Salut, banurile pe discord nu sunt date absolut niciodata degeaba, banul iti este cu drept 10E. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus