Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: ragesh
Id-ul tau: 9118
Motivul banului: ck tras in sindicat
De ce doresti unban?: eu sunt civil si nu am de unde sa stiu ce este sindicatul
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

New member
Ai jefuit, te-am urmărit de ceva timp și ai ales să mergi într-o zonă rău famată să te bați cu mine

Asumați!!

Member
nu a existat dovada gopro pentru jefuire, iar baiatul din mala suerte pe care l am jefuit dadea pe statie info in timp ce il jefuiam si fix atunci au inceput toti din mafia aia sa ma urmareasca si am crezut ca masina aia verde era a lor, dar era de fapt a sindicatului, eu neavand nicio intentie sa trag in sindicat daca il vedeam

Member
singurul info care putea sa plece era de la baiatul ala care era legat la maini si jefuit, cu gopro spart, in cel mai ascuns loc, deci nu a fost nicio dovada gopro cu jefuirea

Member
Membru staff
Adica nu stiai ca i sindicat? asta inseamna ca daca il vedeai nu trageai in el sau cum? Singur ai spus ca IC nu ai de unde sa stii ce este sindicatul. CK-ul a fost IC, deci IC ramane. Acesta ramane cu drept de plata.

t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus