Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:ChiTac
Id-ul tau:50417
Id-ul jucatorului reclamat:[204/d-44] mst.kennzo
Motiv: BAN PERMANENT FARA MOTIV
Explicatie:Salutare, sunt agent in PD, am fost sa imi iau gradele inapoi, find un pic de nebunie si foarte multi playeri cred ca mau confundat cu cei de langa mine si am primit BAN PERMANENT ca as fi mintit in legatura cu gradele, va rog sa verfiicati gradele si licentile, mai prsus de atat am fost tratat cu superioritate si dispret, afirmanduse sa ma duc la gunoieri ca acolo imi e locul. Va multumesc
Dovezi: A SE VERIFICA BLACKLISTUL

New member
Salutare, ieri cand am fost la regrupare te-am rugat colegul meu sa pui un punct pe chat politie pentru a vedea ce grad ai, nu am vazut niciun punct asa ca ti-am cautat id-ul pe discord si am vazut ca nu aveai niciun grad pe aplicatia discord. Ulterior ai iesit si nu am apucat sa te intreb de ce nu iti vad gradele pe discord, ti-am dat un tag pe chat troll pentru a verifica daca contul tau este contul cu care ai este conform. Precum vezi si in urmatoarele poze ai Blacklistul PD pe care l-am pus eu, cat si out-ul pe care l-ai primit. Daca nu esti in stare sa vezi ca ti-ai luat out din pd (Nu de la mine, de la alta persoana), nu e treaba mea asta. Eu am considerat-o ca pe o frauda pentru ca nu aveai gradele pe discord si ca ai venit la regrupare cerand grade. + Eu personal nu am afirmat " Sa te duci la gunoieri ca acolo iti este locul" as dori sa vad o filmare daca gresesc cu ceva.

1778322332841.png1778321926080.png1778322001240.png

Ultima editare:
New member
In primul rand am fost in PD iar dupa wipe, nici pe aplicatia albastra nici pe oras nu am mai avut gradele. V-am rugat politicos am mers sa imi explicati ce sa intamplat dar bineinteles ca in afara de mistouri si vorbe aruncate cu scarba nimic, si da imi sustin cele mentionate mai sus cu ''gunoiul'' ,
poza de la penitencair este veche, a fost primul job pe oras, nu va scriu aici in speranta ca se va intampla ceva, scriu sa vada si sa citeasca lumea comportamentul pe care il aveti fata de de cei ''mai jos'' in grad pe care il aveti.

CITEZ : '' Eu am considerat-o ca pe o frauda pentru ca nu aveai gradele pe discord si ca ai venit la regrupare cerand grade. '' DECI AI CONSIDERAT NU CA AI VERIFICAT DACA AM FOST SAU NU IN PD. , deci ai raspuns singur ca mi-ai dat BAN pe neverificatelea.

Apropo va rog sa intreabti colegi de ChiTac si va confirma ei daca am avut sau nu gradele de care ai ras de mine.

Ultima editare:
Member
Salut , iti raspund eu destul de clar , ai primit out pentru inactivitate . Tu nu mai erai in politie si ai veniti sa iti ceri grade fara sa fii in politie de accea ai primit si bk

JKE SEFU
Membru staff
Ti s-au explicat destul de clar motivele, totusi @SKR_009 asta nu este motiv de bk si nu aveti de ce sa ii dati BK.
Poti reaplica linistit in PD.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus