Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:alexfulger2019
Id-ul tau:2541
Id-ul staff-ului reclamat: -7 Dany
Motiv: imi inchide reclamatia aiurea https://haos.gg/forum/threads/reclamatie-staff.16364/#post-47662
Explicatie: Doresc să fac o reclamație în legătură cu modul în care mi-a fost gestionată ultima mea reclamația staff,reclamația mea a fost închisă direct pe motiv că nu dețin o filmare proprie, însă eu am solicitat verificarea dovezii adminului (ID 69 bufnita) care mi-a acordat sancțiunea,Din cate stiu, adminul care acorda sanctiunea are obligația să dețină dovada 24-48h filmare pentru sancțiunile acordate, conform regulamentului serverului
Dovezi: Nu am cum să prezint o dovadă video deoarece nici mie nu mi-a fost arătată vreo filmare cu presupusa faptă. Reclamația am făcut-o tocmai pentru a se verifica dovada adminului care mi-a dat sancțiunea (ID 69 bufnita)care trebuie sa o detina 24-48ore si sa o prezinte in cazul unei reclamatii, conform regulamentului pe care il stiu eu de anul trecut

Well-known member
Membru staff
Reclamație respinsă.
Când faci o reclamație la un membru staff, trebuie să vii cu dovezi. Adminul nu este obligat să îți arate o filmare atât timp cât tu faci reclamația împotriva unui membru staff. Dacă mai faci o altă cerere pe aceeași temă, vei primi timeout.

T/C

JKE SEFU
Membru staff
Ti s-a inchis reclamatia din simplu motiv ca esti un inapt care incerci sa te iei cu toti adminii-n gura si nu esti in stare sa postezi o dovada, nici macar, a doua oara cand ti se cere.
PS: Sa nu-mi mai plangi in privat data viitoare ca'si inchid adminii reclamatiile singuri, inaptule.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus