Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Z3usAdv
Id-ul tau:33128
Id-ul staff-ului reclamat:362
Motiv:nu sa sactionat tot ce se vede pe filmare
Explicatie:eram la magazin groove la medelin , si caviko ma picat si am facut tk pentru tras in zona publica si acest baiat nick(id 362) nici macar nu sa uitat pe filmare el a sactionat doar ce a zis caviko fara dovezi
Dovezi:www.youtube.com/watch?v=VyprQ3KqIMU

New member
Membru staff
Salut, voi atasa acuma o filmare (fix ca a ta) cum tu faci ticket in roleplay si cand ti-am spus ca o sa primesti ticket in roleplay spuneai ca nu e ticket in rp si etc, trebuia sa spui ca hai pe support sa iti arat filmare, tu nu ai spus nimic si ai spus sa iti dau jail

Daca ma gresesc eu imi cer scuze si imi asum sanctiunea

New member
Membru staff
Ca paranteza nu ma aud pe filmare, mai buna e filmarea ta dar am puso sa fie, in primul rand la magazin e zona rau famata si au voie sa traga + ca e magazinul lor (din cate stiu)
1776094606042.png

New member
plus ca nu eu trebuie sa zic ca hai sa iti arat filmare si tu trebuie sa ma intrebi ai filmare nu am auzit niciun admin sa il intreb eu , fiecare admin imi zicea "Ai filmare"

New member
Membru staff
Uitate pe haog.gg/map si vezi toate zonele rau famate

+ Fiecare admin face in felul lui, unii intreaba, altii nu

Active member
Membru staff
Din ce am analizat cu Mario, si luandu ne dupa harta si dupa regulament,zona fiind rau-famata,el a tras,neincalcand regula
Reclamatie Respinsa
T/C
1776105878699.png1776105910615.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus