Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: mihaita (pe discord spoitoru)
Id-ul tau:46510
Motivul banului: Am fost banat pe motiv promovarea unui server dar staffu care ma acuzat nu a putut
face diferenta dintre a face o Promovare ci dea spune ceva despre un server acum am primit ban permanent
asa a decis stafu acesta (Numai jucatorilor de calitate care fac roleplay frumos primec ban si cei troleri sunt lasati liber Multumesc!)

De ce doresti unban?: Pentru a reintra in comunitatea frumoasa Haos, Alaturi de prieteni mei sa facem un roleplay cat mai frumos si calitativ Pentru Tik tok si alte platforme de social media!
Ban-ul este activ si pe discord?:nu

New member
Membru staff
Cererea ta de unban este respinsă.

În primul rând, ai afirmat clar, cu propriile tale cuvinte, că te duci pe alt server (nu dăm nume), ba chiar ai spus că de acolo vii. În condițiile astea, nu văd de ce ai mai avea interes real să revii aici.

În al doilea rând, pe lângă motivul banului, ai avut și un comportament total neadecvat pe chat: limbaj toxic, injurii și atitudine de troll. Mai mult, ai avut și replici de genul că „cumperi serverul cu 200€”, ceea ce arată lipsă totală de respect față de comunitate și staff.

După toate astea, vii să faci cerere de unban și să te prezinți ca un jucător „de calitate”.

Te sfătuiesc să continui pe serverul despre care ai spus că este pentru tine.

Decizie finală:
RESPINS.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus