Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Balauru
Id-ul tau:38392
Id-ul staff-ului reclamat:728
Motiv:am facut bug abuse si la ticket mi a zis ca daca nu il las pe baiatul de mi a facut tk imi da blacklist pana la predare iteme
Explicatie:

am luat ban pentru bug abuse dupa ce unu ma impuscat pe vespucci la insule eu am plecat mort de acolo pana in pb pe strada spre benzinarie ma gasit mi a mai dat glont in pb iara ca ma vazut in picioare si mi am dat un relog ca vedeam urat el n a mai venit sa verifice daca sunt acolo (a durat 1-2 minute pana am reintrat) mi a facut tk la tk ma pus adminu (fane) sa l las sa ia de pe mine ca daca nu imi da blacklist pana la predare iteme ca cica el (jucatorul care mi a facut tk) voia sa ma jefuiasca si de aia si id ul celui care a luat de pe mine nu il am dar se poate vedea in log ca ma omorat
Dovezi:
***nu stiu ce era cu luca ala nu facea parte din ticket***

Ultima editare:
Member
Membru staff
Salut, dacă el urma să te jefuiască și tu ai făcut acel bug, era normal să îi predai itemele. Iar dacă nu voiai să îi dai itemele, îți dădea ban până la predarea acestora.

Reclamație respinsă.

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus