Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:kaliunu
Id-ul tau: 25801
Motivul banului: am fost la razboi si am murit, m am dus sa mananc si cand vin inapoi mai aveam vreo 14 min de stat lesinat, era un admin mai exact bancomat langa mine si tot imi zicea sa mi dau respawn. eu i am spus ca nu vreau sa mi dau respawn acum si o sa astept cele 14 minute sa mi iau automat respawn, faceam ceva foarte important la moment. la care bancomat imi zice ca o sa stea langa mine pana se termin acele 14 minute si ca daca nu le dau acum o sa am de suferit (probabil se referea ic daca e el sindicat) imi da revive si zice ca daca nu i le dau acum o sa patesc ceva (nu eram sigur la ce se referea ca faceam ceva important) si primesc ban pentru maradona.
De ce doresti unban?: deoarece vreau sa ma joc pe acest server si consider ca nu merit ban permanent (imi recunosc vina ca nu eram atent la ce zicea dar nu cred ca chiar merit ban perm. )
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

New member
Membru staff
Erai atent la altceva da dc nu postezi si filmare sa se vada si sa se auda cat de important era ceea ce faceai a venit si un alt admin sa iti zica sa da-i itemele jos sa iti dam respawn acolo nu se cheama ca aveai tu treaba acolo doar te-ai crezut mai important decat toti ceilalti de la razboi si ai crezut ca esti mai special si nici macar nu ti-am dat eu ban :_: se numeste aroganta / mai important/ cum toti ceilalti au putut sa faca asta te-ai trezit tu mai cu mot te rog pune filmarea si dovada sa vada toata lumea conversatia !

New member
Da, nu zic ca nu am facut o greseala acolo, eram atent pe altceva ai vazut ca nu prea raspundeam si eram si enervat, de aia voiam sa se termine si timpul sa pot sa ma respawnez automat ca atunci terminam si ce aveam de facut de aia nu voiam sa mi dau respawn atunci. Stiu ca am gresit si din parerea mea mi-am platit greseala am primit out din mafie si banu asta il am de vreo 2 zile si chiar vreau foarte tare sa primesc unban ca sa ma pot juca in continuare, ce am facut acolo promit ca nu o sa se mai intample. Diabolikkk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus