Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Darius DAU PT MN
Id-ul tau: 39601
Motivul banului: CK
De ce doresti unban?: pentru ca pur si simplu imi place foarte mult serveru si am minimu de ore pe contu meu si mi am luat ck pentru ca am venit la o mafie acasa dar ce i din mafie , imi asum greseala dar n am fost peste ei sau ceva m a chemat un prieten la ei si eu credeam ca se intelege cu ei alea dar el s a dus pe scandal eu nici nu stiam cu ce motiv merge si cand colo omu trage in lideru din acea mafie eu n am inteles nimic baiatu ala mi a dat mare cutit la amandoi sincer a meritat si eu si el eu ca n am intrebat de ce mergem el ca e prost , iar ca era baiatu care mi a dat cutit a mintit ca am tras eu ca nuj ce cand mi a dat kit m am enervat si am zis ca sunt ultimi sclavi si alea eu n am facut nimic frate , inf au zis ca am vb acolo mort ca nuj ce la bancomat foarte multe prostii da inf imi asum orice
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

JKE SEFU
Membru staff
Id-ul ti-a fost resetat cu succes, daca doresti sa-ti platesti ck, stii unde ne gasesti.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus