Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Constantinescu Dragos
Id-ul tau:23502
Motivul banului:macro-ck
De ce doresti unban?: Doresc unban deoarece nu folosesc macro. Eram pe ganduri si tastatura mea are o problema in ultima perioada cu anumite switchuri, inclusiv switch-ul de pe tasta e si imi detecteaza ca apas tasta e continuu fara sa o fac. O sa schimb acel switch sau direct toata tastatura, nu vreau sa se mai intample acest incident. Consider ca sanctiunea este putin prea dura din moment ce este doar prima abatere, majoritatea persoanelor primesc o a doua șansă, iar eu sunt sancționat direct, mai ales fiind vorba de o pb tehnica. Daca as primi unban, o sa evit sa mai folosesc tastatura cu pricina. Am peste 220 de luni pe acest oraș si sunt sigur ca merit o a doua șansă asa cum toată lumea o primește si eu merit una. As dori sa am parte de un dialog deschis, nu doar sa mi se răspundă si sa închidă topicul automat.
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

Atașamente

• Screenshot_20260301_103346_Chrome.jpg
    Screenshot_20260301_103346_Chrome.jpg
    61,2 KB · Vizualizări: 3
Ultima editare:
Member
Membru staff
Salut! Ti-am raspuns data trecuta la cererea unban facuta de tine, vad ca nu intelegi asa ca lasam un grad "HIGH STAFF" sa iti ofere un raspuns sa intelegi.

Well-known member
Membru staff
Salut cerere respinsă ai drept la plată regulamentul este pentru toată lumea ! (Dacă mai faci altă cerere vei primi time out ) T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus