Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: Vinicius
Id-ul tau:2011
Motivul banului: ca sunt labagiu si sa intru pe chattturbat
De ce doresti unban?:pai joc de 5 anii de zile pe comunitatea asta si asi dori sa continui tot pe ea
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) vincius_vini2
Salut denis poate ai sa te uiti peste aceasta cerere sau poate nu , vreu sa clarificam motivull bk uli
Ei vb de futu muie pizda paradox cu distrusu celalat si eu le am zis sa nu vb de astea sau plm ca pana ma urma ii un joc si nu il traim , ei continuau si in acel moment ai venit tu si eu am zis ca nu mai bine se duce la sudiori de vdcht sau sa isi faca unu de cat sa stea sa vb pe joc de asa ceva , si tu ai crezut ca eu vb cu fetele alea si asa mai de parte poti sa le intrebi si daca caut bine sar putea sa am si filmare ,dar tu nu ai mai stat la discuti si mi ai dat crezand ca vb asa cv cu niste copile pe un joc , da am avut multe bk uri pe sv pentru cod pentrj troll pentru toxicitate si astea dar nu sunt chiar asa de distrus sa vb cu niste copile asa ceva pe un joc ma cunosti bine !!!
Eu ti am scris si pe diss si te am rugat si frumos daca poti si daca vrei sa imi dai !!! Îți mulțumesc ca mi ai luat cererea in evidenta si iti doresc o zi frumoasa si toate cele bune !!!! ❤️‍🔥

Sus