Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Daniel
Id-ul tau: 44343
Discord: Daniel 44343
Varsta ( Minim 15 Ani ): 26
Ore pe server: (Minim 150)
Ore pe FiveM: 580
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Îmi doresc această funcție deoarece sunt activ zilnic și vreau să contribui la menținerea unui mediu de roleplay cât mai organizat și corect. Am observat situații în care regulile nu sunt respectate, iar intervenția rapidă a unui staff activ poate face diferența. Îmi place comunitatea și vreau să ajut la dezvoltarea ei pe termen lung.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cu ce crezi că poți ajuta server-ul odată ajuns în echipa noastră?:
Pot ajuta prin implicare activă în rezolvarea ticketelor, monitorizarea comportamentului jucătorilor și oferirea de suport noilor membri. Sunt calm, obiectiv și știu să gestionez conflictele fără să escaladez situațiile. De asemenea, pot contribui cu idei pentru îmbunătățirea regulamentului și organizarea mai eficientă a staff-ului.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am fost Helper timp de 2 luni pe un server de FiveM de dimensiune medie, unde mă ocupam de preluarea ticketelor, verificarea reclamațiilor și aplicarea sancțiunilor conform regulamentului. De asemenea, am avut experiență ca moderator pe un server de Minecraft, unde am gestionat situații similare legate de respectarea regulilor.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:Da, sunt pe deplin conștient de acest lucru. Înțeleg că responsabilitățile de staff sunt mai importante decât experiența personală de roleplay și sunt pregătit să prioritizez buna funcționare a server-ului înaintea distracției personale.

JKE SEFU
Membru staff
ACC PENTRU TESTE, ia legatura cu un grad mai mare de HOS pentru a sustine testele. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus